Hygienické váhové plošiny PBD659/PBA639

Zjednodušené čištění a dodržování předpisů

V regulovaných, hygienických prostředích je snadná sanitace zařízení stejně důležitá jako provozní výkon. Je stále důležitější zefektivnit procesy čištění, aby se nejen eliminovalo riziko kontaminace, ale také maximalizovala produktivita.

Greifensee, Switzerland—[April 1 2022] — Hygienické vážicí plošiny METTLER TOLEDO PBD659 a PBA639 umožňují výrobcům ve farmaceutickém, chemickém a potravinářském průmyslu urychlit procesy čištění a zajistit soulad s předpisy s optimalizovaným hygienickým designem. Plošiny přísně dodržují hygienické pokyny pro design, usnadňují rychlé a snadné čištění a splňují vyšší standardy přesnosti vážení pro urychlení doby zpracování a snížení výrobních nákladů.

Urychlení rychlossti čištění

S plošinami PBD659 neboPBA639 mohou operátoři zvýšit rychlost čištění až o 40 %, s menší námahou ve srovnání s tradičními vážicími zařízeními. Následující vlastnosti těchto platforem pomáhají operátorům eliminovat riziko kontaminace v regulovaných prostředích:

•   Žádné dutiny, štěrbiny nebo otevřené závity
  •   Nerezové provedení s otevřeným rámem se zaoblenými hranami a minimálními plochými plochami
  •   Hermeticky uzavřený snímač zatížení s krytím IP68 a IP69k proti vniknutí vody

Maximalizace doby provozuschopnosti zařízení

Plošiny PBD659 a PBA639 jsou navrženy tak, aby vydržely nárazy a zajistily špičkový výkon v náročných prostředích. Optimálně umístěné a nezávisle nastavené dorazy proti přetížení a dodatečná ochrana proti bočnímu nárazu umožňují delší dobu provozuschopnosti, snížení údržby a maximální životnost zařízení..

Zabraňte špatným šaržím ve výrobě

Inteligentní snímač zatížení plošiny PBD659 aktivně koriguje a kompenzuje chyby měření způsobené vnějšími a vnitřními faktory, což zvyšuje přesnost až o 100 %( na 6000 e pro legální aplikace a 60 000d pro nelegální aplikace) ve srovnání s tradičními analogovými systémy vážení. Tím lze předcházet špatným šaržím a snížit plýtvání produktem.

Globální shoda a schválení pro nebezpečný prostor

Globální schválení zahrnují OIML, NTEP, CPA (metrologie); FCC, CE (EMC); IEC/EN61010, UL (bezpečnost). Váhové plošiny PBD659 a PBA639 jsou prodávány po celém světě a servis je prováděn ve více než 40 zemích kompetentními vyškolenými pracovníky.
Analogová verze hygienické platformy (PBA639) je také k dispozici s globálními schváleními EX pro použití v nebezpečném prostředí zóny 1/21, divize 1 a zóna 2/22, divize 2.

Pro další informace navštivte: www.mt.com/PBD659

O METTLER TOLEDO

METTLER TOLEDO je předním světovým výrobcem přesných přístrojů. Společnost je největším světovým výrobcem a prodejcem vah pro použití v laboratorních, průmyslových a potravinářských maloobchodních aplikacích. Společnost také zaujímá první tři pozice na trhu pro několik souvisejících analytických přístrojů a je předním poskytovatelem automatizovaných chemických systémů používaných při objevování a vývoji léčiv a chemických sloučenin. Kromě toho je Společnost největším světovým výrobcem a prodejcem systémů detekce kovů používaných ve výrobě a balení. Další informace o společnosti METTLER TOLEDO naleznete na adrese www.mt.com.